Leergericht bridgeles. Je leert gestructureerd bridgen volgens de laatste inzichten aan de hand van moderne presentatiemiddelen. In de les ga je samen met andere cursisten of individueel veel oefeningen maken. Op deze wijze begrijp je de theorie sneller en leer je beter en sneller bridgen.

vervolg-1

HET BIEDSYSTEEM

Je leert het VIJFKAART HOOG systeem van oud wereldkampioen Berry Westra. Berry heeft een zeer goed en gebalanceerd biedsysteem ontworpen.  Dit systeem is de laatste jaren standaard geworden en heeft het ACOL systeem verdrongen. Zeer veel clubbridgers zijn daarom op dit systeem overgestapt.

DE BRIDGELES

Een les duurt 2,5 uur en begint met een korte herhaling van de vorige les en het stellen van vragen. Daarna volgt de nieuwe theorie. Met behulp van oefeningen vergroot je je kennis. Na de pauze oefen je met het spelen van uitgezochte spellen. Deze spellen kun je ook thuis oefenen. Per mail ontvang je de samenvatting van de les en tevens extra oefeningen. Vragen stellen kan ook per mail, je krijgt dan per mail of in de les antwoord.

ENIGE BRIDGECURSUSSEN

In de kennismakingscursus ligt de nadruk op het spelen en de basis van het bieden. De cursus behandelt de eerste acht hoofdstukken van het leerboek LEER BRIDGE MET BERRY 5, deel 1.

Kennismaking
Kennismakingscursus bridge

VERVOLGCURSUS 1 en 2. In de eerste vervolgcursus wordt het eerste leerboek afgemaakt en begonnen met tweede leerboek. Het tweede leerboek van Leer bridge met Berry 5 is een verdieping van al behandelde onderwerpen.

vervolg-1
Vervolg 1 en 2

De licht gevorderde bridgers breiden hun kennis uit met de leerboeken Leer bridge met Berry 5, deel 3 en 4. Cursussen GEVORDERD-1 en -2

Gevorderd-2
Gevorderd-1 en 2

Met de cursus FLITSEND SPELEN verhoog je jouw af-en tegenspeltechniek.
Het lesboek Berry’s VIJFKAART HOOG is een verdieping van het vijfkaart hoog biedsysteem aangevuld met biedconventies.

Aan de hand van de boeken HOGEROP 1 en 2 zijn cursussen op maat samen te stellen.

HOGEROP 1
HOGEROP 1 en 2

Instromen kan altijd en je hebt geen vaste partner nodig!

INSCHRIJVEN OF MEER INFORMATIE

Je krijgt binnen 24 uur antwoord.