Start op een woensdagmorgen in oktober 2024.

CLUBBRIDGE is ook ideaal om als opfriscursus je bridgekennis op te halen.

CLUBBRIDGE

Ik wil clubbridge leren!

CLUBBRIDGE

CLUBBRIDGE

In de eerste twee lesboeken heb je de beginselen van het bridgen geleerd. Er is veel informatie op je afgekomen. Deze cursus zet alles nog eens op een rijtje. Daarnaast wordt ook ingegaan op enige spelregels. De cursus bestaat uit twaalf tweewekelijkse lessen op woensdagmorgen.

bridgeles Den Haag

Na de cursus clubbridge ben je klaar om verder te gaan met je bridge-avontuur. Je kunt lid worden van bridgeclub of verder ervaring opdoen bij begeleid bridgen. Op een club komen er regels bij. Zo is er een hoger speeltempo en bovendien moet je scores noteren. De overgang van de cursus naar een club verloopt daarom voor de beginnende bridger niet altijd even vlekkeloos. Begeleid Bridgen bereidt je daarom voor op een club van de Bridge Bond. Wij zorgen dat elke les uitdagend en leerzaam is, zodat je constant vooruitgang boekt.

WAAR en WANNEER 🗓 

Bij 8 of 9 deelnemrs wordt de cursus in huiselijke kring gegeven. Bij meer deelnemers wordt de cursus gegeven in een zaal bij vv RAS, Albardastraat 15. De lestijden zijn van 10.00-12.30 uur. In beide gevallen start de cursus op een woensdagmorgen in oktober 2024.

INSCHRIJVEN OF MEER INFORMATIE

Wil je meer informatie, neem dan CONTACT met ons op. We leggen je graag uit welek het meeste geschikt is voorjou. Schrijf je vandaag nog in voor de eerste komende cursus en ga verder met jouw avontuur in de wereld van bridge.