BERRY’S VIJFKAART HOOG

Vijfkaart hoog

Het VIJFKAART HOOG biedsysteem is de laatste twee decennia standaard geworden. Ook wordt het bieden in de laatste decennia steeds competitiever. Dit lesboek is bedoeld voor degene die de switch willen maken van het ACOL naar dit moderne biedsysteem en is voor de meer ervaren clubspelers van de bridgebond. Daarnaast behandelt dit boek een aantal veel gespeelde conventies.

INHOUD

In dit biedsysteem betekent de opening van 1 harten en 1 schoppen een vijfkaart of langer. Gevolg is dat de opening van 1 Klaver op een tweekaart kan zijn. De de gevolgen voor de overige openingen staan in de eerste hoofdstukken van dit leerboek. De antwoorden na de 1 hoog opening wordt uitgebreid met een aantal conventies zoals Berry’s Jacoby 2SA, splinters en controle biedingen. Verder komen veel gespeelde conventies aan de orde zoals het negatief doublet, de zwakke twee opening, de inverted minor en het supportdoublet. Na deze cursus zijn verdiepingscursussen uit het lesboek HOGEROP mogelijk

EEN CURSUS

Een cursus bestaat uit zes of twaalf lessen. De inhoud van de cursus is in overleg met de deelnemers. Wil je meer informatie over of inschrijven voor deze cursus, vul dan onderstaand contactformulier in. Je krijgt dan snel antwoord.