FLITSEND SPELEN
FLITSEND SPELEN

AF- en TEGENSPELEN

FLITSEND SPELEN. Veel spelen is noodzakelijk om progressie te boeken bij het bridgen. Bridge is tevens een grillig spel. Soms gaan goede contracten down en worden slechte contacten gemaakt. Maar één ding is zeker, de beste spelers halen de beste resultaten. Simpelweg omdat ze een goede speeltechniek hebben. Met de kennis van FLITSEND SPELEN ga je betere resultaten boeken.

HET LEERBOEK

Dit leerboek bestaat uit twaalf hoofdstukken met onderwerpen die alle facetten van het af- en tegenspel belichten. Aan de hand van deze cursus leer je om langs de juiste lijnen te leren denken. Tevens is een CD met oefenspellen verkrijgbaar. Per hoofdstuk kun je testen of je de theorie begrijpt.

FLITSEND SPELEN
FLITSEND SPELEN

INHOUD

In de cursus is aandacht voor het troeftrekken, de communicatie en de timing, Verder komt aan bod de aanval of verdediging. Daarnaast is er uitleg over het combineren van kansen. Andere onderwerpen zijn de ingooi, de gevaarlijke hand, de dummy-reversal en het signaleren. Je leert hierdoor gestructureerd te denken.

WANNEER DE VOLGENDE CURSUS?

Deze boeiende cursus van twaalf lessen start op dinsdagavond 12 september 2023. De lessen zijn tweewekelijks in wijkcentrum Vruchtenbuurt, Albardastraat 60. Voor andere cursussen zie het overzicht van het lesseizoen 2023-2024.

INFORMATIE OF INSCHRIJVEN