FLITSEND SPELEN
FLITSEND SPELEN

AF- en TEGENSPELEN

Veel spelen is noodzakelijk om progressie te boeken bij het bridgen. Bridge is tevens een grillig spel. Soms gaan goede contracten down en worden slechte contacten gemaakt. Maar één ding is zeker, de beste spelers halen de beste resultaten. Simpelweg omdat ze een goede speeltechniek hebben. Met de kennis van FLITSEND SPELEN ga je betere resultaten boeken.

HET LEERBOEK

Dit leerboek bestaat uit twaalf hoofdstukken die alle facetten van het af- en tegenspel belichten. Aan de hand van deze cursus leer je om langs de juiste lijnen te leren denken. Tevens is een cd met oefenspellen verkrijgbaar. Per hoofdstuk kun je testen of je de theorie begrijpt.

FLITSEND SPELEN
FLITSEND SPELEN

INHOUD

In de cursus is aandacht voor het trekken van troef, de communicatie en de timing. Verder komt aan bod de aanval of verdediging. Daarnaast is er uitleg over het combineren van kansen. Andere onderwerpen zijn de ingooi, de gevaarlijke hand, de dummy-reversal en het signaleren. Je leert hierdoor gestructureerd te denken.

WANNEER?

Deze boeiende cursus wordt slecht eens in de drie jaar gegeven. Voor andere cursussen zie het overzicht van het lesseizoen 2024-2025.

INFORMATIE

wILJE MEER WETEN, NEEM DAN CONTACT MET ons op. We VERTELLEN JE graag MEER OVER DEZE CURSUS. schrijf je in voor een cursus en vervolg jouw avontuur in de wereld van bridge.