START DINSDAGMIDDAG 10 SEPTEMBER 2024.

De beginnercursus is ideaal om te ontdekken of bridge iets voor jou is.

Beginnerscurus bridge

Ik wil bridge leren!

BEGINNERSCURSUS BRIDGE

Je leert de basisregels, het maken van slagen en hoe je tegen speelt. Hierna volgen lessen over het bieden. Ook het maken van een speelplan komt al aan de orde. De cursus bestaat uit elf lessen

bridgeles Den Haag

Na deze cursus ben je klaar om verder te gaan met je bridge-avontuur. In twee vervolgcursussen vergroot je jouw kennis. Er is veel aandacht voor het bieden en het spelen. Je leert hoe je beslissingen neemt en communiceert met je partner. Wij zorgen dat elke les uitdagend en leerzaam is, zodat je constant vooruitgang boekt.

WAAR en WANNEER 🗓 

In wijkcentrum Vruchtenbuurt, Albardastraat 60 en de lestijden zijn van 13.15-15.45 uur. De eerstvolgende middagcursus start op 10 september 2024.

INSCHRIJVEN OF MEER INFORMATIE

Wil je meer weten, neem dan CONTACT met ons op. We leggen je graag uit welke cursus het meest geschikt is voor jou. Schrijf je in voor een cursus en begin jouw avontuur in de wereld van bridge. Op zoek naar een hobby of sociale contacten bridge heeft het! Maak kennis met dit uitdagende spel en ontdek waarom het mensen over de hele wereld boeit.

    WAT IS BRIDGE?

    Bridge is een fascinerend kaartspel dat zowel uitdaging als plezier biedt. Of je nu een ervaren bridger bent of nog nooit eerder hebt gebridged. Veel spelen is een vereiste om goed te leren bridgen. Bridge leer je daarom het beste ‘met de kaarten in de hand’. Wat bridge voor heeft op andere denksporten is het sociale aspect. Je speelt samen met een partner tegen een ander paar en op een clubavond ontmoet je meer tegenstanders. Bovendien is het een spel waarin je voortdurend beslissingen moet nemen. Voor iedere bridger is de clubavond een wekelijks uitje. Daarom is het een heel leuke hobby voor de rest van je leven.