BEGELEID BRIDGEN voor beginners & licht gevorderden

Bij bridgeles Den Haag leer je basisregels van het bridgen, maar op een club komen daar veel nieuwe dingen bij. De overgang van cursus naar een reguliere club verloopt voor de beginnende bridger niet vlekkeloos en slechts vijftien procent geeft zich op den duur op als lid van een bij de Nederlandse Bridge Bond aangesloten vereniging.

Op een club wordt sneller gespeeld, scores genoteerd, uitleg gegeven en regels strakker aangehouden. Bij Begeleid Bridgen worden cursisten voorbereid om te spelen op een bridgeclub. Dat gebeurt door te spelen maar ook met thema lessen. Bridgers met kennis van het eerste lesboek kunnen meedoen en na twee/drie jaar weet je dan voldoende om ook “echt” mee te doen.

Bij Begeleid Bridgen ligt de nadruk ligt op het zich eigen maken van de geleerde lesstof. De avond begint met een thema of met het bespreken van een voorgestoken spel en in groepen uitgezochte spellen gespeeld. Bovendien kun je op elk moment de begeleider raadplegen. Het spelen gebeurt in de vorm van een drive en wordt een competitiestand bijgehouden.

Er is aandacht voor speeltempo, arbitrage, ethiek en gebruiken op de club. Inclusief gebruik biddingbox en bridgemates.

Begeleid bridgen

VOLGEND SEIZOEN BEGELEID BRIDGEN SEPTEMBER 2022

Een seizoen telt 20 tot 22 tweewekelijkse avonden. Zestien tot achttien avonden met een thema en een drive en daarnaast vier drives  w.o.  kerst- en slotdrive. Je ontvangt een persoonlijke score en een samenvatting van het thema per email en een NBB-bridgedocent verzorgt de avond.

Locatie: Wijkcentrum De Vruchtenbuurt, Albardastraat 60, 2555 XS. Tijd: 19.30-22.45 uur.

Meld je nu aan!

Nieuwe cursussen of een niveau hogerop komen.