BRIDGELES of COACHING

Online : De ontwikkelingen staan niet stil en is bridgeles en spelbegeleiding via het internet mogelijk. De bridgeles wordt via ZOOM gegeven en daarna speel je acht oefenspellen via STEPBRIDGE. Begeleiding is ook mogelijk voor die bridgers die alleen bij het spelen coaching willen.

SCHRIJF IN

ONLINE BRIDGELES

De lessen zijn in een groep van vier of acht personen via ZOOM. De les duurt veertig minuten. Na een korte pauze speel je via STEPBRIDGE spellen die op de les betrekking hebben zodat je de les begrijpt. De spelverdelingen van de gespeelde spellen worden via mail toegestuurd inclusief bieding en gespeelde slagen zodat je de spellen nog eens kunt analyseren. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de groep.

Cursussen 2022

ALLEEN COACHING

Alleen online coaching is ook mogelijk zonder les. In een groepje van vier personen oefen je ruim een uur. De deelnemers bepalen in overleg het onderwerp van de oefenspellen. De spellen speel je online via STEPBRIDGE en middels een WHATSAPP groep is er coaching. Achteraf ontvang je de spelverdelingen via mail inclusief bieding. Je kunt de spellen dus nog eens analyseren. Kosten € 35,- per persoon voor vijf sessies. Wil je meer informatie, vul dan onderstaand formulier in.