BEGINNERS EN GEVORDERDEN 💥

BEGINNERSCURSUS Dinsdagmiddag 10 september

BRIDGELES DEN HAAG geeft cursussen voor beginners en gevorderden. Wil je een hobby of sociale contacten, bridge is er voor jou. Klik op HOE JE LEERT BRIDGEN, de OPZET VAN DE LESSEN of ALLE CURSUSSEN om meer te weten te komen.

LEER BRIDGEN DEN HAAG

In één seizoen leer je spelenderwijs hoe je bridge moet spelen. Het seizoen loopt van september tot en met april. Om bridge te leren is geen vaste partner nodig. Je leert het vijfkaart hoog systeem van Berry Westra. Hieronder tref je de cursussen in het seizoen 2024-2025.

LEER BRIDGEN
HOE LEER IK BRIDGEN?
2024-20252024-2025
BEGINNERSCURSUS
Volgende cursus start op dinsdagmiddag 10 september 2024.
CLUBBRIDGE
De cursus zet de leerstof uit het eerste leerjaar op een rij. Zeer geschikt als opfriscursus. Tweewekelijks op woensdagmorgen september 2024
VERVOLG-1
De eerste vervolgcursus.
Zeer geschikt als opfriscursus.
Eind november 2024.
VERVOLG-2
Leer bridge met Berry deel 2
Zeer geschikt als opfriscursus.
Medio februari 2025.
GEVORDERD-2
Leer bridge met Berry 5 deel 4.
Voor (licht) gevorderde bridgers.
September 2024.
BEGELEID BRIDGEN
Tweewekelijks bridgen op dinsdagavond. Na twee jaar stroom je door naar een club.
Start 3 september 2024.
🎯🎯
BRIDGELES BEGINNERS

Ik wil bridge leren!

BRIDGELES DEN HAAG VOOR BEGINNERS

In de cursus voor beginners leer je de regels en hoe je slagen maakt. Hierna komt het bieden aan de orde. De beginnerscursus is ideaal om te ontdekken of bridge iets voor jou is.

Na deze cursus ben je klaar om verder te gaan met je avontuur in de wereld van bridge. In de twee vervolgcursussen vergroot je jouw kennis. Er is veel aandacht voor het bieden en het spelen. Je leert hoe je beslissingen neemt en communiceert met je partner. Elke les is uitdagend en leerzaam zodat je constant vooruitgang boekt.

bridgeles Den Haag

Leergericht bridgeles. Je leert bridgen volgens de laatste inzichten. In de les ga je samen met andere cursisten of individueel veel oefenen. Je ontdekt de achtergrond van de theorie. Je leert beter en sneller bridgen.

HET BIEDSYSTEEM

Je leert het VIJFKAART HOOG-systeem van oud-wereldkampioen Berry Westra. Berry heeft een zeer goed en gebalanceerd systeem ontworpen. Dit systeem is de laatste jaren de standaard. Zeer veel bridgers zijn daarom op dit systeem overgestapt.

DE BRIDGELES

Een les duurt twee en een half uur. De les begint met een herhaling en het stellen van vragen. Nadien volgt een nieuw stukje theorie en het maken van oefeningen. Soms gevolgd door een toets. Na de pauze oefen je met je uitgezochte spellen. Tijdens het oefenen krijg je advies. Je kunt ook om advies vragen. De spellen kun je ook thuis spelen. Tijdens het oefenen krijg je advies. Per mail ontvang je de samenvatting van de les en extra oefeningen. Vragen stellen kan ook per mail, je krijgt dan per mail of in de les antwoord.

Je krijgt les van ervaren docenten van de bridgebond. Wij zorgen dat elke les uitdagend en leerzaam is. Hierdoor boek je constant vooruitgang. Om bridge te leren heb je geen vaste partner of ervaring met kaarten nodig. Bridge is “fitness for the mind” en houdt daarom je hersenen in conditie. Bridge is bovendien verslavend en een hobby voor de rest van je leven.

MEER INFORMATIE

Wil je meer weten, neem dan CONTACT met ons op. We leggen je graag uit welke cursus het meest geschikt is voor jou. Schrijf je in voor een cursus en begin jouw avontuur in de wereld van bridge. Op zoek naar een hobby of sociale contacten bridge heeft het! Maak kennis met dit uitdagende spel en ontdek waarom het mensen over de hele wereld boeit.

    CLUBS IN DEN HAAG ZUIDWEST