VOOR BEGINNERS EN GEVORDERDEN 💥

VOLGENDE BEGINNERSCURSUS Dinsdagmiddag 10 september

BRIDGELES DEN HAAG geeft zowel aan beginners als aan gevorderden cursussen. Wil je een hobby of sociale contacten, bridge is er voor jou. Klik op HOE JE LEERT BRIDGEN, de OPZET VAN DE LESSEN of ALLE CURSUSSEN om meer te weten te komen.

LEER BRIDGEN DEN HAAG

In één seizoen leer je spelenderwijs hoe je bridge moet spelen. Het seizoen loopt van september tot april. In de les is geen vaste partner nodig. Wij leren je het vijfkaart hoog systeem van Berry Westra. Hieronder tref je de cursussen in het seizoen 2024-2025.

LEER BRIDGEN
HOE LEER IK BRIDGEN?
2024-20252024-2025
BEGINNERSCURSUS
Volgende cursus start op dinsdagmiddag 10 september 2024.
CLUBBRIDGE
De cursus zet alles uit het eerste leerjaar op een rij. Zeer geschikt als opfriscursus. Tweewekelijks op woensdagmorgen september 2024
VERVOLG-1
De eerste vervolgcursus.
Zeer geschikt als opfriscursus.
Eind november 2024.
VERVOLG-2
Leer bridge met Berry deel 2
Zeer geschikt als opfriscursus.
Medio februari 2025.
GEVORDERD-2
Leer bridge met Berry 5 deel 4.
Voor (licht) gevorderde bridgers.
September 2024.
BEGELEID BRIDGEN
Tweewekelijks bridgen op dinsdagavond. Na twee jaar stroom je door naar een club.
Start 3 september 2024.
🎯🎯
BRIDGELES BEGINNERS

Ik wil bridge leren!

BRIDGELES VOOR BEGINNERS

In deze cursus leer je de regels, het maken van slagen en het tegenspel. Hierna volgen enige lessen over het bieden. Ook het maken van een speelplan komt al aan de orde. De cursus bestaat uit elf lessen.

Na deze cursus ben je klaar om verder te gaan met je avontuur in de wereld van bridge. In de volgende twee cursussen vergroot je jouw kennis. Er is veel aandacht voor het bieden en het spelen. Je leert hoe je beslissingen neemt en communiceert met je partner. Wij zorgen dat elke les uitdagend en leerzaam is zodat je constant vooruitgang boekt.

bridgeles Den Haag

Leergericht bridgeles. Je leert gestructureerd bridgen volgens de laatste inzichten. Bovendien gebruiken wij moderne presentatiemiddelen. In de les ga je samen met andere cursisten of individueel veel oefeningen maken. Op deze wijze begrijp je achtergrond van de theorie zodat je beter en sneller leert bridgen.

vervolg-1

BRIDGELES DEN HAAG HET BIEDSYSTEEM

Je leert het VIJFKAART HOOG-systeem van oud-wereldkampioen Berry Westra. Berry heeft een zeer goed en gebalanceerd biedsysteem ontworpen. Daarom is dit systeem de laatste jaren standaard geworden en heeft het ACOL-systeem verdrongen. Zeer veel bridgers zijn daarom op dit systeem overgestapt.

DE BRIDGELES

Een les duurt twee en een half uur. De les begint met een herhaling van de vorige les en het stellen van vragen. Daarna volgt nieuwe theorie en het maken van oefeningen. Hierdoor vergroot je je kennis. Na de pauze speel je uitgezochte spellen. Je krijgt dan advies van de docent. De spellen kun je ook thuis naspelen. Per mail ontvang je de samenvatting van de les en extra oefeningen. Vragen stellen kan ook per mail, je krijgt dan per mail of in de les antwoord.

Bij Bridgeles Den Haag krijg je les van ervaren docenten van de bridgebond. Wij zorgen dat elke les uitdagend en leerzaam is. Hierdoor boek je constant vooruitgang. Om bridge te leren heb je geen vaste partner of ervaring met kaarten nodig. Bridge is “fitness for the mind” en houdt je hersenen in conditie. Bridge is bovendien verslavend en een hobby voor de rest van je leven.

INSCHRIJVEN OF MEER INFORMATIE

Wil je meer weten, neem dan CONTACT met ons op. We leggen je graag uit welke cursus het meest geschikt is voor jou. Schrijf je in voor een cursus en begin jouw avontuur in de wereld van bridge. Op zoek naar een hobby of sociale contacten bridge heeft het! Maak kennis met dit uitdagende spel en ontdek waarom het mensen over de hele wereld boeit.

    BRIDGECLUBS IN DEN HAAG ZUIDWEST