VOOR BEGINNERS EN GEVORDERDEN 💥

VOLGENDE BEGINNERSCURSUS DINSDAGMIDDAg 10 september

LEER BRIDGEN DEN HAAG

BRIDGELES DEN HAAG geeft zowel cursussen aan beginners maar ook aan gevorderden. Onderstaand tref je een overzicht van de cursussen voor het jaar 2024. Wil je meer weten over onze lessen kik dan op HOE JE LEERT BRIDGEN, de OPZET VAN DE LESSEN of een overzicht van ALLE CURSUSSEN.

LEER BRIDGEN
HOE LEER IK BRIDGEN?

Je leert in één seizoen spelenderwijs bridgen. Een seizoen loopt van september tot eind april. Een vaste partner is in de les niet nodig. Wij leren je het vijfkaart hoog systeem van Berry Westra. Hieronder tref je een overzicht van de geplande cursussen in het seizoen 2024-2025.

2024-20252024-2025
BRIDGELES BEGINNERS
Volgende cursus start op dinsdagmiddag 10 september 2024.
CLUBBRIDGE
Tweewekelijks op woensdagmorgen Start oktober 2024
VERVOLG-1
Je leert de beginselen van het bieden. Zeer geschikt als opfriscursus.
NAJAAR 2024.
GEVORDERD-1
Leerbridge met Berry deel 3 Tweewekelijkse cursus september 2024.
Zeer geschikt als opfriscursus.
GEVORDERD-2
Leer bridge met Berry 5 deel 4. Voor (licht) gevorderde bridgers. september 2024.
BEGELEID BRIDGEN
Tweewekelijks op dinsdagavond. Na één of twee jaar stroom je door naar een bridgeclub.
🎯🎯
BRIDGELES BEGINNERS

Ik wil bridge leren!

BRIDGELES VOOR BEGINNERS

In de beginnerscursus leer je de basisregels, het maken van slagen en het tegenspel. Hierna volgen enige lessen over het bieden. Ook het maken van een speelplan komt al aan de orde. De cursus bestaat uit elf lessen.

bridgeles Den Haag

Twee vervolgcursussen

Na de beginnerscursus bridge ben je klaar om verder te gaan met je bridge-avontuur. In twee vervolgcursussen vergroot je jouw kennis. Er is veel aandacht voor het bieden en het spelen.  Je leert hoe je strategische beslissingen neemt en communiceert met je partner. Wij zorgen dat elke les uitdagend en leerzaam is, zodat je constant vooruitgang boekt.

Leergericht bridgeles. Je leert gestructureerd bridgen volgens de laatste inzichten. Bovendien gebruken wij moderne presentatiemiddelen. In de les ga je samen met andere cursisten of individueel veel oefeningen maken. Op deze wijze begrijp je achtergrond van de theorie zodat je beter en sneller leert bridgen.

vervolg-1

BRIDGELES DEN HAAG HET BIEDSYSTEEM

Je leert het VIJFKAART HOOG systeem van oud wereldkampioen Beryy Westra. Berry heeft een zeer goed en gebalanceerd biedsysteem ontworpen. Daarom is dit systeem de laatste jaren standaard geworden en heeft het ACOL systeem verdrongen. Zeer veel clubbridgers zijn daarom op dit systeem overgestapt.

DE BRIDGELES

Een les duurt twee en een half uur en begint met een korte herhaling van de vorige les en het stellen van vragen. Daarna volgt nieuwe theorie en het maken van oefeningen. Hierdoor vergroot je je kennis. Na de pauze speel je uitgezochte spellen die je ook thuis kunt naspelen. Per mail ontvang je de samenvatting van de les en tevens extra oefeningen. Vragen stellen kan ook per mail, je krijgt dan per mail of in de les antwoord.

Bij Bridgeles Den Haag krijg je les van ervaren bridgedocenten van de bridgebond. Om bridge te leren heb je geen vaste partner of ervaring met kaarten nodig. Bridge is fitness for the mind en houdt dus je hersenen in conditie. Bridge is een verslavend spel en bovendien een hobby voor de rest van je leven.

INSCHRIJVEN OF MEER INFORMATIE

Wil je meer weten, neem dan CONTACT met ons op. We leggen je graag uit hoe je goed en snel leert bridgen. Schrijf je vandaag nog in voor de komende beginnerscursus en begin jouw avontuur in de wereld van bridge. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe hobby of sociale contacten bridge heeft het allemaal. Maak kennis met dit uitdagende spel en ontdek waarom het mensen over de hele wereld boeit.

    BRIDGECLUBS IN DEN HAAG ZUID-WEST