LEER IN ÉÉN SEIZOEN BRIDGEN 💥

LEER BRIDGEN DEN HAAG

BRIDGELES DEN HAAG voor beginners en gevorderden. Je leert in één seizoen bridgen. Onderstaand tref je een overzicht van de cursussen in het seizoen 2023-2024. Klik op de groene links voor meer informatie HOE JE LEERT BRIDGEN of de OPZET VAN DE LESSEN. Om bridge te leren heb je geen ervaring met kaarten nodig. In de les heb je geen partner nodig. Wees niet bang, doe mee en leer bridgen! Bridge is fitness for the mind. Voor een overzicht van alle cursussen klik je op ALLE CURSUSSEN. Bij Bridgeles Den Haag krijg je les van gediplomeerde en ervaren bridgedocenten van de bridgebond. Bridge is een hobby voor de rest van je leven.

BRIDGELES DEN HAAG SEIZOEN 2023-2024 🎯

Klik op een link voor meer informatie

  1. De BEGINNERSCURSUS BRIDGE is begin september op dinsdagmiddag van start gegaan. CURSUS IS VOL. De eerstvolgende cursus start op dinsdagavond 9 januari 2024.
  2. VERVOLG-1 start eind november 2023. Je leert de beginselen van het bieden.
  3. VERVOLG-2 begint in de loop van het eerste kwartaal van 2024. Na deze cursus ga je je speelsnelheid verhogen. Dat kan bij BEGELEID BRIDGEN.
  4. BEGELEID BRIDGEN is tweewekelijks en is op dinsdag 5 september begonnen. Na één of twee jaar stroom je al door naar een club.
  5. FLITSEND SPELEN Wil je ook goed af- en tegenspelen dan is dit de cursus voor jou. De cursus is ook tweewekelijks en is begin september gestart. CURSUS IS VOL.
  6. GEVORDERD-1 is tweewekelijks op woensdagmorgen en start op 27 september 2023. Je leert veel gespeelde bridgeconventies.

Wil je nog meer informatie, neem dan snel CONTACT met ons op. We leggen je dan graag uit hoe je goed en snel leert bridgen.

Schrijf je vandaag nog in voor onze kennismakingscursus en begin jouw avontuur in de wereld van bridge. Je krijgt dan zeer snel antwoord. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe hobby, sociale interactie of mentale stimulatie, bridge heeft het allemaal te bieden. Maak kennis met dit geweldige spel en ontdek waarom het zoveel mensen over de hele wereld boeit.

    BRIDGECLUBS IN DEN HAAG ZUID-WEST

    Dinsdagavond