contact bridgeles den haag
CONTACT

INFORMATIE

CONTACT: Wees niet bang en neem contact met ons op. Informatie over de cursussen of opbouw van de lessen kan via telefoon, mail, sms of WhatsApp. Wij leggen graag uit hoe je het beste kan leren bridgen. Voor jouw informatie: het merendeel van de cursisten neemt deel zonder vaste partner. Voor de kennismakingscursus is geen kaartervaring  nodig. Een lesseizoen start begin september en eindigt eind april/ begin mei. Bridge is “fitnes for the mind”. Bovendien maak je op een gemakkelijke wijze nieuwe vrienden en kennissen.

PERSOONLIJKE INFORMATIE

Bridgen en het geven van bridgeles is een hobby. Wij zijn ervaren en gediplomeerde bridgedocenten en wedstrijdleiders ven de bridgebond. Wij begeleiden ook bridgers die alleen coaching willen. Coaching is thuis of online mogelijk in groepen van vier bridgers.

AVG

Algemene wet Gegevens Verordening. Wij houden ons aan deze wet. Binnenkort treft u hier een link waarin u onze versie van de wet kan lezen.

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op en vul dan onderstaand contactformulier in . Wij antwoorden binnen een dag.