Kennismaking bridge
IK WIL BRIDGE LEREN!

Kennismaking bridge: Bridge is een fascinerend kaartspel dat zowel uitdaging als plezier biedt. Of je nu een ervaren kaartspeler bent of nog nooit eerder hebt gebridged, onze kennismakingscursus is de perfecte manier om te ontdekken of bridge iets voor jou is. Bridge leer je het beste ‘met de kaarten in de hand’ en is een spel waarin je voortdurend beslissingen moet nemen. Veel spelen is een vereiste om goed te leren bridgen. Wat bridge voor heeft op andere denksporten is het sociale aspect. Je speelt samen met een partner tegen een ander paar en elke ronde ontmoet je andere tegenstanders. Voor iedere bridger is de clubavond een wekelijks uitje. Bridge is bovendien een geweldige hobby voor de rest van je leven.

BRIDGELES VOOR BEGINNERS

In de kennismakingscursus leer je de eerste beginselen van het bridgen. Allereerst enige basisregels, het maken van slagen en het tegenspel. Hierna komt het bieden aan de beurt. Na deze cursus weet je of bridgen wat voor jou is. De cursus bestaat uit elf lessen

In de kennismakingscursus heb je allereerst een solide basis gelegd en ben je klaar om verder te gaan met je bridge-avontuur. We bieden twee vervolgcursussen waarin je jouw kennis en inzicht vergroot. Tijdens deze cursussen leer je verschillende thema’s zoals bieden, spelen en verdedigen. Je leert hoe je strategische beslissingen neemt en effectief communiceert met je partner. Onze docent zorgt ervoor dat elke les uitdagend en leerzaam is, zodat je constant vooruitgang boekt

Kennismaking
LEER BRIDGEN

WAAR en WANNEER

De eerstvolgende cursus start op dinsdgamiddag 10 septmber 2024 en wordt gegeven in wijkcentrum Vruchtenbuurt, Albardastraat 60. Bij voldoende deelnemers start ook een cursus op woensdagmorgen.

INSCHRIJVEN OF MEER INFORMATIE

Wil je meer informatie of inschrijven voor een cursus, vul dan onderstaand formulier in. Je krijgt binnen 24 uur antwoord.