Kennismaking bridge
IK WIL BRIDGE LEREN!

KENNISMAKING BRIDGE

Kennismaking bridge: Bridge is een fascinerend kaartspel dat zowel uitdaging als plezier biedt. Of je nu een ervaren kaartspeler bent of nog nooit eerder hebt gebridged, onze kennismakingscursus is de perfecte manier om te ontdekken of bridge iets voor jou is. Bridge leer je het beste ‘met de kaarten in de hand’ en is een spel waarin je voortdurend beslissingen moet nemen. Veel spelen is een vereiste om goed te leren bridgen. Wat bridge voor heeft op andere denksporten is het sociale aspect. Je speelt samen met een partner tegen een ander paar en ontmoet je meer tegenstanders. Voor iedere bridger is de clubavond een wekelijks uitje. Bridge is een geweldige hobby voor de rest van je leven.

BRIDGELES VOOR BEGINNERS

In de cursus kennismaking met bridge leer je de eerste beginselen van het bridgen. Allereerst worden enige basisregels, het maken van slagen en het tegenspel besproken. Hierna wordt overgegaan op het bieden. Na deze cursus weet je of bridgen wat voor jou is. De cursus bestaat meestal uit elf lessen

In de kennismakingscursus heb je een solide basis gelegd en ben je klaar om verder te gaan met je bridge-avontuur. We bieden twee vervolgcursussen waarin je jouw ervaring en speelsnelheid kunt vergroten. Tijdens deze cursussen worden verschillende thema’s behandeld, zoals bieden, spelen en verdedigen. Je leert hoe je strategische beslissingen neemt en effectief communiceert met je partner. Onze docent zal ervoor zorgen dat elke les uitdagend en leerzaam is, zodat je constant vooruitgang boekt

Kennismaking
LEER BRIDGEN

WAAR en WANNEER

De cursus wordt gegeven in wijkcentrum Vruchtenbuurt, Albardastraat 60. Onlangs is een cursus gestart op dinsdagmiddag. Op dinsdag 9 januari 2024 start een avondcursus en in september 2024 begint de eerstvolgende cursus op dinsdagmiddag. Bij voldoende deelnemers start er ook een cursus op woensdagmorgen.

Wil je meer informatie of je inschrijven voor een cursus, vul dan onderstaand formulier in. Je krijgt binnen 24 uur antwoord.