LEER BRIDGEN
HOE LEER IK BRIDGEN?

LEER BRIDGEN. Een seizoen loopt van september tot eind april. Voor de lessen is een vaste partner niet nodig. Bij Bridgeles Den Haag leer je het vijfkaart hoog systeem van Berry Westra

BRIDGELES VOOR BEGINNERS

Allereerst is er de BEGINNERSCURSUS en aansluitend zijn er twee VERVOLGCURSUSSEN. Op deze wijze leer je in één seizoen bridgen. Daarna kun je ervaring opdoen bij BEGELEID BRIDGEN en maak je kennis met de gebruiken op een club. Zodoende is je overstap naar een bridgeclub gemakkelijk. De clubavond is voor bridgers het wekelijks uitje. Daarom zijn veel bridgers lid van meer dan één club.

BRIDGELES VOOR (LICHT) GEVORDERDEN

GEVORDERD 1 en 2 Je hebt de basiskennis onder de knie en wil je kennis verbreden. In de verdiepingscursus BERRY’S VIJFKAART HOOG maak je kennis met veel gespeelde conventies. Wil je je af- en tegenspel verhogen, doe dan mee met de cursus FLITSEND SPELEN.

HOGEROP

Uit de leerboeken HOGEROP 1 en 2 zijn clinics op maat samen te stellen. Wil je de finesses van het spel weten, doe dan mee aan een clinic.

CLINICS

CLINICS VOOR CLUBS

Een clinic zorgt voor een afwisseling van de clubavonden. Bovendien verhoogt een clinic de bridgekennis van de leden. In overleg wordt een avondvullend programma samengesteld.

INSCHRIJVEN OF MEER INFORMATIE

Wil je nog meer informatie over de clinics, vul dan snel onderstaand formulier in. Je krijgt gewoonlijk binnen 24 uur antwoord.