Omgeving bungalow Veluwe

OMGEVING

OMGEVING: Vanuit het park fiets en loop je zo de bossen in. In de omgeving van bungalow Veluwe zijn zeer veel wandel- en fietspaden uitgezet. Vraag bij de receptie naar de route kaarten.

DAGBESTEDINGEN

DAGBESTEDINGEN Het park is een uitstekende uitvalsbasis voor dagbestedingen. Harderwijk heeft een leuk oud winkelcentrum met gezellige en goede restaurants. Bovendien is in de haven het Dolfinarium een bezoek waard. Het natuurpark de Hoge Veluwe met het schitterende Kröller-Müller museum is een aanrader voor een dag uit.

Het park is vernoemd naar “HET VERSCHOLEN DORP” te Vierhouten. In de tweede wereldoorlog was in het bos een schuilplaats voor onderduikers. Een bezoek aan  deze historisch plaats is zeer de moeite waard.

Voor de dierenliefhebbers is Apenheul in Apeldoorn zeker een bezoek waard terwijl de dierentuin in Amersfoort ook op korte afstand is.

APENHEUL

Op een wat minder mooie dag is een dagje relaxen in de sauna in het nabijgelegen Hierden een uitkomst. Je komt herboren terug!

Daarnaast is Bataviastad in Lelystad het bezoek meer dan waard. Het is een unieke belevening met meer dan 150 prachtige winkels. In de outlet winkels koop je met met korting!

.

omgeving

MEER INFORMATIE BIJ DE VVV

Wil je meer weten over de omgeving De VVV in Harderwijk of Ermelo vertelt je meer. Ook bij de receptie van het park tref je veel informatie.