Omgeving bungalow Veluwe

Het park is een uitstekende uitvalsbasis voor dagbestedingen. Harderwijk heeft een leuk oud winkelcentrum met gezellige en goede restaurants. Bovendien is in de haven het Dolfinarium een bezoek waard. Vanuit het park fiets en loop je zo de bossen in. In de omgeving van bungalow Veluwe zijn zeer veel wandel- en fietspaden uitgezet. Vraag bij de receptie naar de route kaarten. Het natuurpark de Hoge Veluwe met het schitterende Kröller-Müller museum is een aanrader voor een dag uit.

Het park is vernoemd naar “HET VERSCHOLEN DORP” te Vierhouten. In de tweede wereldoorlog was in het bos een schuilplaats voor onderduikers. Een bezoek aan  deze historisch plaats is zeer de moeite waard.

Voor de dierenliefhebbers is Apenheul in Apeldoorn zeker een bezoek waard terwijl de dierentuin in Amersfoort ook op korte afstand is.

Op een wat minder mooie dag is een dagje relaxen in de sauna in het nabijgelegen Hierden een uitkomst. Je komt herboren terug!

Daarnaast is Bataviastad in Lelystad het bezoek meer dan waard. Het is een unieke belevening met meer dan 150 prachtige winkels. In de outlet winkels kan gekocht worden met korting.

omgeving

LOCATIE

Bungalow ligt op een bosrijk terrein. De recreatiebungalow ligt tussen Harderwijk en Ermelo.
kaartharderwijk3
VAKANTIEBUNGALOW VELUWE HARDERWIJK

Bungalow

Bungalow ligt op een kleinschalig en rustig bungalowpark en heeft veel charme.

DOLFINARIUM

In het DOLFINARIUM is een aanrader voor een dagje uit met kinderen.
DOLFINARIUM
HOGE VELUWE

NATIONAAL PARK DE HOGE VELUWE

In nationaal park DE HOGE VELUWE maar ook in de omgeving kun je veel wild tegen komen. Maak een afspraak met één van de boswachters.

WIL JE MEER WETEN OVER DE OMGEVING?

DE VVV in Harderwijk of Ermelo vertelt je meer.

Ook de receptie van het park heeft veel informatie