BUNGALOWPARK

De bungalow ligt op een kleinschalig park met veertig stenen bungalows en bijna vijftig houten chalets. Zowel de bungalows als de chalets zijn losstaand. Alle plaatsen zijn voorzien van één parkeerplaats. Onze bungalow is onlangs gerenoveerd waarbij de keuken, badkamer en het toilet zijn vernieuwd. Het terras ligt op het zuiden en heeft daardoor veel zon.

DE BUNGALOW

De gerenoveerde badkamer is voorzien van een inloopdouche. Ook het toilet is vernieuwd. De keukenuitrusting is aangepast aan de moderne wensen en voorzien van een afwasmachine, koeldiepvriescombinatie en combimagnetron. De woonkamer heeft een gezellige zithoek met openhaard. Uiteraard heeft de bungalow Wifi, een geluidsinstallatie en TV. De bungalow heeft een zonnig terras op het zuiden. Naast de bungalow is parkeergelegenheid voor de auto.

ZWEMBAD IN DE ZOMER

Het bungalowpark heeft een openlucht zwembad. In de zomer kun je in en rondom het zwembad goed vertoeven. Het zwembad is open van begin mei tot en met september. Voor de kleine gasten is een afgescheiden poedelbadje en een afgesloten speeltuin. Bovendien kun je het hele jaar gratis gebruik maken van de tennisbaan..

Het poedelbadje

DE RECEPTIE

Park het Verscholen Dorp is afgesloten door een slagboom. De receptie is bij de ingang van het park.

BUNGALOWPARK
DE RECEPTIE