Nieuwe cursussen

Nieuwe cursussen in seizoen 2022-2023. In één lesseizoen leer je bridgen aan de hand van het vijfkaart hoog systeem van Berry Westra. Het lesseizoen begint in september en eindigt begin mei. In september 2022 start de kennismaking met bridge, in de tweede helft van november begint de eerste en eind februari 2023 de tweede vervolgcursus. De lessen zijn wekelijks op dinsdagmiddag en bij voldoende belangstelling ook op dinsdagavond. Na afloop van het seizoen kun je deelnemen aan Begeleid bridgen op dinsdagavond.

In de periode september 2022 tot en met februari 2023 is op dinsdagavond de tweewekelijkse cursus GEVORDERD 1 en 2. In een cursus van twaalf lessen wordt het derde leerboek behandeld. De cursus GEVORDERD-2 begint in kleine kring met zes lessen. Vanaf  februari 2023 is de cursus Flitsend spelen 1 een aanrader. Flitsend spelen besteedt aandacht  aan de kneepjes  van het af- en tegenspel.

In het komende seizoen kan de beginnende bridger ervaring opdoen bij Begeleid bridgen. Begeleid bridgen is eens in de twee weken op dinsdagavond. In overleg is ook spelbegeleiding in een groepje van vier mogelijk via het internet maar kan ook “live”. Spelbegeleiding via het internet bestaat uit vijf of tien sessies van een uur. De live begeleiding zijn sessies van twee en een half uur.

DIT GEDEELTE IS NOG NIET AF.       WORDT AAN GEWERKT 😉

Block

Meld je nu aan!

Geef je op of stroom in een lopende cursus!
Vaste partner is niet nodig.