Beginnerscurus bridge

Ik wil bridge leren!

BEGINNERSCURSUS BRIDGE

Bridge is een fascinerend kaartspel dat zowel uitdaging als plezier biedt. Of je nu een ervaren kaartspeler bent of nog nooit eerder hebt gebridged, onze bgeinnerscursus bridge is de perfecte manier om te ontdekken of bridge iets voor jou is. Bridge leer je het beste ‘met de kaarten in de hand’. Veel spelen is een vereiste om goed te leren bridgen. Bridge is een spel waarin je voortdurend beslissingen moet nemen. Wat bridge voor heeft op andere denksporten is het sociale aspect. Je speelt samen met een partner tegen een ander paar en op een clubavond ontmoet je meer tegenstanders. Voor iedere bridger is de clubavond een wekelijks uitje. Bridge is een hele leuke hobby voor de rest van je leven.

BRIDGELES VOOR BEGINNERS

Beginnen met bridge. In deze cursus leer je de eerste beginselen van het bridgen. Allereerst worden enige basisregels, het maken van slagen en het tegenspel besproken. Hierna wordt over gegaan op het bieden. Ook het maken van een speelplan komt al aan de orde. Na de cursus weet je of bridgen wat voor jou is. De cursus bestaat uit elf lessen

bridgeles Den Haag

Na de beginnerscursus bridge ben je klaar om verder te gaan met je bridge-avontuur. In de twee vervolgcursussen vergroot je jouw kennis. Er worden verschillende thema’s behandeld, zoals bieden, spelen en verdedigen. Je leert hoe je strategische beslissingen neemt en communiceert met je partner. Wij zorgen dat elke les uitdagend en leerzaam is, zodat je constant vooruitgang boekt.

WAAR en WANNEER 🗓 

De cursus wordt op dinsdagmiddag gegeven in wijkcentrum Vruchtenbuurt, Albardastraat 60 en is in september 2023 van start gegaan. De lestijden zijn van 13.15-15.45 uur. Op dinsdag 9 januari 2024 start een avondcursus in een kleine groep. Medio september 2024 start de volgende cursus op dinsdagmiddag. Bij voldoende deelname start in september 2024 ook een cursus op woensdagmorgen.