BEGINNERSCURSUS BRIDGE OP DINSDAGMIDDAG 10 en woensdagmorgen 11 SEPTEMBER 2024.

Beginnercursus bridge is ideaal om te ontdekken of bridge iets voor jou is. .

Beginnerscurus bridge

Ik wil bridge leren!

BEGINNERSCURSUS BRIDGE

In deze cursus leer je de eerste beginselen van het bridgen. Allereerst leer je de basisregels, het maken van slagen en het tegenspel. Hierna volgen enige lessen over het bieden. Ook het maken van een speelplan komt al aan de orde. De cursus bestaat uit elf lessen

bridgeles Den Haag

Na de beginnerscursus bridge ben je klaar om verder te gaan met je bridge-avontuur. In twee vervolgcursussen vergroot je jouw kennis. Er worden verschillende thema’s behandeld zoals bieden, spelen en verdedigen. Je leert hoe je strategische beslissingen neemt en communiceert met je partner. Wij zorgen dat elke les uitdagend en leerzaam is, zodat je constant vooruitgang boekt.

WAAR en WANNEER 🗓 

In wijkcentrum Vruchtenbuurt, Albardastraat 60 en de lestijden zijn van 13.15-15.45 uur. De eerstvolgende middagcursus start op 10 september 2024. Bij voldoende deelnemers start ook een cursus op woensdagmorgen.

INSCHRIJVEN OF MEER INFORMATIE

    WAT HOUDT BRIDGE IN

    Bridge is een fascinerend kaartspel dat zowel uitdaging als plezier biedt. Of je nu een ervaren kaartspeler bent of nog nooit eerder hebt gebridged, onze beginnerscursus bridge is de perfecte manier om te ontdekken of bridge iets voor jou is. Bridge leer je het beste ‘met de kaarten in de hand’. Veel spelen is een vereiste om goed te leren bridgen. Bridge is een spel waarin je voortdurend beslissingen moet nemen. Wat bridge voor heeft op andere denksporten is het sociale aspect. Je speelt samen met een partner tegen een ander paar en op een clubavond ontmoet je meer tegenstanders. Voor iedere bridger is de clubavond een wekelijks uitje. Bridge is een hele leuke hobby voor de rest van je leven.